opc_loader

Wenskaart "Sending spoons"

Artikelnr: 00121
3,00 1,50 U bespaart: 50%
Voorraad
Voorraad:
  97  items
Verzendmethode
Post NL:
0,83
Levertijd:
1 - 2 dagen
Beschrijving

I’m sending you spoons so you might feel a bit better tomorrow. Veel mensen met een chronische ziekte weten inmiddels wel wat een extra "spoon" kan betekenen.

Christina Miserandino is met de spoonie-term gekomen. Tijdens een etentje vroeg iemand haar wat het nou betekent om chronisch ziek te zijn. Om haar verhaal meer kracht bij te zetten, verzamelde zij op dat moment alle lepels die ze kon vinden.

Elke lepel staat symbool voor de dagelijkse energievoorraad die iemand heeft. Elke activiteit kost een lepel. Dit kan gaan van het wassen van je haar tot een wandeling door de stad. De meeste mensen hebben voldoende lepels om hun dag goed door te komen.

Maar voor chronisch zieke mensen is dat anders: onze ziekte of aandoening heeft een aantal lepels afgepakt. De voorraad is dus beperkt, wat dus inhoud dat we goed moeten kijken wat we doen op een dag. Vandaar dat chronisch ziekte mensen zich vaak een spoonie noemen.

Een extra lepel kan een wereld van verschil maken voor een spoonie. Het idee dat iemand je een lepel gunt, kan mentaal al vaak een wereld van verschil maken. Heb jij iemand in je omgeving die zo’n oppepper wel kan gebruiken? Stuur dan deze wenskaart eens op. Ik beloof je dat deze boodschap iemands dag kan maken!  

Extra informatie
  • Wenskaart met opdruk "I'm sending you spoons so you might feel a bit better tomorrow"
  • Gebroken witte kaart met zwarte opdruk en een blanco binnenkant
  • Eén formaat: 148 x 210 mm 
  • Inclusief envelop
  • Gemaakt van afvalhout, is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers 
  • Het papier is FSC gecertificeerd
Beoordelingen (0)
Wenskaart "Sending spoons" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items