opc_loader
banner-levering

LEVERING

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Onderaan deze pagina staat een indicatie van de levertijden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

We leveren in heel Europa. Woon je ergens anders en wil je toch een product kopen? Laat dan even een bericht achter!

Wij leveren al onze producten met:

postnl logo

levering-binnenland
Nederland

Verzendkosten: € 6,95 / Levertijd: 1 - 2 dagen

levering-belgie
België

Verzendkosten: € 8,75 / Levertijd: 1 - 2 dagen

levering-zone1
Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Spanje, Verenigd Koninkrijk & Zweden

Verzendkosten: € 13,00 / Levertijd: 1 - 7 dagen

levering-zone2
Albanië, Andorra, Azerbeidzjan, Bosnië & Herzegowina, Bulgarije, Cyprus, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Georgië, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Wit-Rusland & Zwitserland
Verzendkosten: € 18,50 / Levertijd: 2 - 10 dagen


Canada, Verenigde Staten
Verzendkosten: € 24,30 / Levertijd: 5 - 15 dagen


RETOUREN

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten komen vaak overeen met de verzendkosten. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL (of ieder andere wanneer je buiten Nederland verblifjt). Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Awareness Warriors geretourneerd worden.


Om gebruik te maken van dit recht kunt je naar je account gaan (mits je deze hebt) en daar per bestelling je item voor retour aanmelden. Je krijgt daarna een mail met de bevestiging van aanmelding, en nog een mail zodra deze is goedgekeurd. Heb je een bestelling gedaan zonder account aangemaakt te hebben? Dan kun je dit via ons contactformulier laten weten. Zorg ervoor dat je je naam, adres, datum van de bestelling en het ordernummer vermeld. Ook hier komt een mail op terug zodra het retour is goedgekeurd.


Zorg dat het retouradres goed te zien is en lever het af bij het dichtsbijzijnde postkantoor/servicepunt. Wij adviseren een afgiftebewijs te vragen aan de medewerker van het postkantoor of servicepunt. Op deze manier heb je altijd bewijs van retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


LET OP: Vanaf 14 juni 2020 is er een opheffingsuitverkoop. Retourneren is niet meer mogelijk.

Het retouradres is:

Awareness Warriors, Bredaseweg 44, 4702 KV Roosendaal, Nederland.