opc_loader

banner-overons

Hoe leuk dat je wat meer over Awareness Warriors wilt weten! Lees hier meer over onze missie en de oprichter van ons merk 
 

ONZE MISSIE
Awareness Warriors is een (kleding)merk dat wil helpen om het bewustzijn te vergroten omtrent chronisch ziek zijn. Met elke aankoop bij deze webshop kun je me helpen het stigma te breken, over de hele wereld. We hebben allemaal de mogelijkheid nodig om onszelf te zijn of te worden. De echte zelf, mét gezondheidsproblemen, een moeilijke start in het leven of voorkeuren die niet volgens "de norm" zijn. Geen enkele van ons zou bang moeten zijn om zijn leven te leiden zoals diegene dat wil. Of schaamte te moeten voelen om wie ze zijn. Met elke aankoop kun je mensen helpen om voor zichzelf op te komen, of om anderen juist te steunen in wie ze zijn. 

HOE HET BEGON
Hoi! Ik ben Nikki, 32 jaar en de oprichter van Awareness Warriors. Zelf ben ik ook chronisch ziek. Ik heb HMS (hypermobiliteitssyndroom), fibromyalgie en chronische artritis. Door deze aandoeningen ben ik op een gegeven moment de ziektewet ingegaan. Hierdoor lag ik veel in bed en op de bank en had ik tijd om veel op Social Media te zitten. Ik kwam er toen achter dat er een hele grote community is met leeftijdsgenoten die ook chronisch ziek zijn of een aandoening hebben.  En dat er nog steeds veel onwetendheid is en er nog steeds een stigma aan zit.
 

Toen ik me ietwat beter voelde heb ik besloten om daar iets aan te gaan doen. Iets waardoor mensen zich makkelijker kunnen uiten en manier hebben om meer bewustzijn te creëren bij onder andere hun naasten. Dit “iets” werd een merk: Awareness Warriors.